sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ristiäiset

Lauantaina juhlittiin pojan ristiäisiä ja nyt on olo kovin helpottunut kun ne on viimein saatu alta pois. :) Paikalla oli 24 henkilöä, kaikki minun sukulaisiani, perhettä ja ystäviäni. Kaikki meni todella hienosti, vauva oli lähes koko juhlien ajan hereillä ja tyytyväisenä. Ei itkeskellyt juuri ollenkaan. Ristiäiset järjesti äitini sekä kummitätini, kiitokset heille :)

Oma poikani sai nimekseen Paavo Viljami. Hänen sukunimensä on sama kuin omani, perinteinen suomalainen sukunimi. Itse olen nimeen kovin tyytyväinen, halusin oikein suomalaisen nimen omalle lapselleni. Pappi kyseli kovasti, että miten nimen keksin ja sanoi, ettei ole ennen ketään samalla etunimellä edes kastanut. Hieman vanhahtava kun tuo Paavo-nimi taitaa olla :)

Ristiäislahjaksi Paavo sai ihanan valkoisen syöttötuolin ja siihen pehmusteen. Lisäksi hän sai villasukkia, valokuva-albumin, leluja, rahaa, säästöpossun, Arabian muumi lastenastiaston, ihanan My first Year-valokuvakehyksen ja muita valokuvakehyksiä kanssa yms.. Ihania ja kivoja lahjoja kaikki <3

Hirveästi en kuvia voi tänne laitella, kun kaikissa näkyy sukulaisia.















2 kommenttia:

  1. Onnea Paavolle hienosta nimestä! :) Meillä esikoisen nimi on Viljami, pikkuveli saa nimen parin viikon päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paavo kiittää ja kumartaa :) Viljami on minusta kyllä kiva nimi, hieman erikoisempi. Täällä innolla odottelen, että minkä nimiseksi teidän pikku-ukko kastetaan :) Blogissa varmasti nimen sitten ristiäisten jälkeen paljastat :) ?

      Poista