torstai 29. tammikuuta 2015

Pojan peti pehmoinen

Jatketaan nukkumiseen liittyvässä teemassa vielä tämän postauksen osalta. Nyt esittelen Paavon sängyn täällä blogin puolella!

Paavo nukkui vieressäni pari ensimmäistä viikkoa synnytyksen jälkeen. Oikeastaan sen aikaa, kun imetin. Sitten kun imetys tyssäsi niin siirtyi poika nukkumaan omaan sänkyynsä. Ongelmitta ei selvitty. Paavo oli tottunut nukahtamaan tissille aiemmin. Tutti alkoikin kelvata sitten nukutuksessa tissin korvikkeena ja poika tottui nukahtamaan itse omaan sänkyynsä.

Paavon sängyssä on sävysävyyn reunapehmuste ja katosverho, ne olenkin aiemmin jo täällä blogin puolella esitellyt. Sängyn päädyssä on suuri pehmolelulauma, lahjoja sukulaisilta ja ystäviltä <3 Enää ei sängyn pääty ole korotettuna, sillä refluksioireet ovat kiinteiden aloittamisen myötä helpottaneet :)











































Vieläkös muiden vauvat nukkuvat vieressä vai joko jo ihan omissa sängyissään? Minä en itse osaa nukkua, jos vauva nukkuu vieressä. Herään pieneenkin ääneen tai tuhahdukseen, siinä myös yksi syy, miksi poikani nukkuu omassa sängyssään :)

6 kommenttia:

  1. Voi kun tuo sänky näyttää kutsuvalta! Ihana muumien mörkökin siellä. :) Meillä menee silleen, että illalla poika laitetaan omaan sänkyynsä nukkumaan, mutta aamuyön syöttö kerroilla en jaksa enää laittaa häntä takaisin, joten sitten jää viereeni nukkumaan loppuyöksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh, kiitoksia! Hyvin poikaa nukuttaa omassa sängyssä :D Tuo on kyllä niin kätevää kun imettää (ilmeisesti tuosta voisi päätellä, että imetät?) niin eikun vauva tissille ja siinä voipi itse samalla torkkua ja sitten uniaan jatkaa vauva vierellä :)

      Poista
    2. Juu imetän. Onhan se kätevää kyllä. Just tänään neuvolassa sanottiin, että poika kasvaa niin hienosti maidolla, ettei vielä ole tarve aloittaa kiinteitäkään ruokia. :)

      Poista
    3. Toi on kyllä ihan mahtava juttu, jos imettäminen onnistuu ja lapsi kasvaa hyvin rintamaidolla. Oliko sinulla alussa jotain ongelmia imettämisessä? Tuntuu, että itselläni oli kaikki mahdolliset. Maito ei millään riittänyt lapselle, rinnanpäät rikki... :D Luovutin sitten hyvin nopeasti, ei sitä olisi jaksanut kun ei millään ottanut onnistuakseen :D

      Poista
  2. Kivan näkönen pesä Paavolla :) Meilläkin on jalkopää täynnä unileluja. Täällä nukutaan päikkäreitä vaunuissa ja sängyssä, yöt menee sängyssä. Pienenpänä nukahti viereenkin, nykysin ei sitten millään. Päikkäreitä ois ihan kiva välillä nukkua vierekkäin, mutta minkäs teet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo taitaa olla aika yleistä, että pinnasängyn jalkopäähän kertyy kunnon armeija unileluja :D Meillä on ihan tuo sama, että ei viereen nukahda enää! Meijän pojat ajattelevat, että ovat jo sen verran isoja ettei äitiä viereen tarvii nukkumaan ottaa : D

      Poista