perjantai 30. tammikuuta 2015

HEI ME MUUTETAAN!

Meidän poppoo (eli siis minä, Paavo, mieheni ja meidän eläimet) muutetaan ensi kuun lopussa uuteen asuntoon! Ollaan jo muutamia kuukausia etsiskelty uutta asuntoa, jotta Paavolle saataisiin oma huone. Tähän asti ollaan asuttu 52 neliöisessä kaksiossa koko porukka ja välillä on kieltämättä ahdasta ollut :D

Noh eilen sitten sainkin ilouutisen, että saimme asunnon :) Kyseessä on puolen kilometrin päässä sijaitseva 75 neliöinen rivitalokolmio, jossa on oma sauna ja vaatehuone. Lisäksi asunnossa on tietenkin se kaivattu lastenhuone, erillinen keittiö ja suuri piha koirille. Täydellinen asunto siis meille!

Kylläpä olen nyt iloinen :) Eikun muuttoa sitten järjestelemään ja uuteen kotiin sisustusta suunnittelemaan. Millaistahan mahtaa olla muuttaminen noin pienen lapsen kanssa? Onneksi on mummot ja ukit tukena, ehkä me muutosta selvitään :)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta, onnea uudesta asunnosta! :) Niin kyllä kai vauvakin huomaa, että ympäristö vaihtuu, mutta toisaalta sinne tulee tuttuja huonekaluja ja tietenkin mikä tärkeintä tutut ihmiset ja eläimet, niin sopeutuminen on varmaan nopeaa? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, oon kyllä tuosta kämpästä niin innoissani. Muuttomatka on puoli kilometriä :D Kyllä mä uskon, että Paavo nopeasti uuteen asuntoon sopeutuu. Ehkä suurin muutos on juurikin tuossa, että poika saa oman huoneen. En tiedä, että mitenkä vaikuttaa meidän öihin tuo oma huone, sen näkee sitten :)

    VastaaPoista
  3. Onnea uuteen asuntoon ja muuttoon! Mäkin kirjoittelin juuri muuttotunnelmista :) Ja hei, blogissani olisi sinulle haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Joo huomasin, kiitti haasteesta :P

      Poista