keskiviikko 6. elokuuta 2014

Vaunut kotiutuneet!

Eilen aamulla postipoika toi kivan paketin! Vaunut viimein löysivät perille, kauan toimituksessa kestikin. Onneksi vaunujen tilaukseen sisältyi kuljetus kotiin. Paketit olivat niin suuria, että eivät olisi pieneen autooni mahtuneet :D Kiltti postipoju kantoi paketit ihan sisälle asti, mikä oli mahtava juttu :)

Vein vaunut vanhempieni luokse säilytykseen, siellä yhdessä avasimme paketit ja kokosimme vaunut. Vaunut olivat todella helpot koota, vaikka mitään kunnon kokoamisohjeita ei mukana tullutkaan. Pakettiin sisältyi hyttys- ja sadesuoja, hoitolaukku ja erillinen nahkalaukku vaunujen alaosaan. Lisäksi ostimme vaunuihin soveltuvan turvakaukalon.

Turvakaukalo
















































Hieman äitini kanssa vaunuja sisällä testailimme. Ei kehdattu ulos lähteä tyhjiä vaunuja ulkoiluttamaan :D Vaunut vaikuttavat oikein hyviltä, ehkä ovat hieman kömpelön tuntuiset vielä meille. Tuohon malliin ja värivalintaan olen ainakin vielä todella tyytyväinen! Kaverini kertoi, että taikasienellä saa puhdistettua sitten vaunuja tarvittaessa.

Hintaa vaunuilla ja turvakaukalolla oli yhteensä 639 euroa, mikä on minusta ihan aika halpa hinta. Toimitus ja kotiinkuljetus sisältyivät hintaan. Toivon, että vaunut ovat hyvät ja olen tyytyväinen niihin vielä senkin jälkeen kun ne ovat käyttöön päässeet :)

2 kommenttia:

  1. On ne kyllä nätit nuo vaunut. Eikä tosiaan ollu paha hinta noilla hankinnoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo on kanssa aivan ihanat! <3 Ja onneksi olivat vielä suhtkoht edullisetkin, isänihän nuo onneksi kustansi. :)

      Poista