perjantai 22. elokuuta 2014

Raskausviikko 29 (+2) tänään

Keskiviikkona vaihtui taas raskausviikot ja oli jo silloin tarkoitus tehdä siitä ihan erillinen postaus. Noh nyt olen muutaman päivän myöhässä, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Vointi edelleen suhteellisen hyvä. Kipuja toki on, mutta ne kyllä asiaan kuuluvatkin. Edelleen kylkikivut vaivaavat, jos istun pitempään kuin vartin paikallani. Kasvava kohtu painaa jotain hermoa varmaankin. Kävellessä vaivaa sitten liitoskivut. Eli ainut kivuton asento on makuuasento :- D Ei minun päiväni onneksi ihan makoillessa mene, ainakaan vielä. Sängystä nouseminen on jo hieman hankalampaa, enää ei kärsi niin vaan loikata ylös. Närästys on seurana jo päivittäin, tosin se loppuu yleensä heti kun apteekista ostamaani närästyslääkettä otan.

Vauva potkii paljon joka päivä. Potkut ovat jo voimakkaita, välillä niitä ihan säikähdän. Oikein liikkuvainen kaveri mahassa asustaa vuorokaudenajasta riippumatta. Vessassa saa juosta todella usein, välillä pissahätä ilmestyy kuin tyhjästä. Joka yö käyn keskimäärin 4-7 kertaa vessassa, eli unia tulee pätkissä nukuttua.

Kaikenkaikkiaan voin omasta mielestäni edelleen erinomaisesti :) Tai ehkä olen vaan asennoitunut hyvin noihin kipuihin ja vessassa juoksemisiin, niin ne eivät juuri haittaa :D Napa on hassusti alkanut leviämään, näkyy aina kaikkien paitojen läpi. Varmaan ei mene kovinkaan kauan kun pullahtaa ulospäin :D





























P.s Kuvissa näkyy henkkamaukalta hankkimani äitiyshousut. Rakastan noita! : D Ihanan löysät ja mukavat jalassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti