torstai 23. lokakuuta 2014

Lonkkakipuja ja muita kuulumisia

Yöt sujuisivat muuten hyvin, mutta lonkkakivut ovat alkaneet ikävästi vaivata :( Vaikka käännän kylkeä tunnin välein yöllä, niin silti lonkat kipeytyvät. Vessaan on todella hankala nousta sängystä kun lonkat ovat aivan jumissa. Lonkista välillä kuuluu ihmeellisiä naksahduksiakin, yleensä juurikin silloin kun sängystä ylös nousen. Noh onneksi raskautta ei ole paljoa enää jäljellä, joten kauaa ei tarvitse enää kärvistellä :)

Muuten vointi mitä mainioin! Joka ilta koiran kanssa käydään lenkillä ja päivät menee sitten kotia siivoillessa ja laitellessa. Jotenkin kuvittelin, että loppuraskaus olisi kauhean rankkaa ja vaikeaa aikaa. Onneksi näin ei minun kohdallani ole, välillä edelleen unohdan olevani raskaana :D Ajatukset on paljon synnytyksessä, osittain se pelottaa ja jännittää. Mutta onneksi se jännittäminen on ihan normaalia. Jospas siitä sitten hengissä selviäisin :D

Maanantaina kävin neuvolassa, siitä en nyt mitään erillistä postausta tee. Kaikki oli edelleenkin ookoo. Neuvolatäti sanoi, että kovin supistusherkkä on kohtuni, kovettui heti kun alkoi vauvan asentoa tunnustelemaan. Päivittäin onkin noita harjoitussupistuksia ja menkkamaisia tuntemuksia ollutkin. Sain lähetteen ensi maanantaiksi ihan oikeaan synnytystapa-arvioon, siitä sitten lisää myöhemmin. Kylläpä jännittää! Siellä onneksi minun käsittääkseni on ihan oikea synnytyslääkäri arvioimassa, joten osaavissa käsissä ollaan! :)

Neulomisesta olen innostunut nyt viikon aikana ihan toden teolla! Vauvalle tein pienen pipon, itselleni tein pipon ja nyt sitten olen tekemässä itselleni tuubihuivia. Hyvää ajanvietettä :D

Vasemmalla minun pipo, oikealla pojun :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa että olet energinen loppuraskaudesta huolimatta :) Kadehdin niitä, jotka ovat taitavia neulomaan, haluaisin itsekin osata näpertää :D

    Blogini löytyy nykyään osoitteesta hulivilini.blogspot.fi , arvontakin meneillään ;) Vanha osoite poistuu käytöstä viikon päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon itsekin ihan ihmetellyt, että miten on näin hyvä vointi vaikka viikkoja jo huomenna tasan 39 kasassa :D Minäkään en mikään kovin taitava neulomaan ole, mutta pikkuhiljaa kun opettelee niin oppii sitä näköjään vanhempikin ;)

      Ainiin sinullahan se blogin nimi vaihtui ja sitä kautta sitten osoitekin :D Pitääpäs kyllä käydä arvontaan osallistumassa ja samalla lukijaksi tietenkin liittymässä :)

      Poista