tiistai 14. lokakuuta 2014

Sairaalakassin sisältö

Koska loppusuoralla ollaan menossa niin olikin jo korkea aika pakkailla sairaalakassi valmiiksi! Yritin olla pakkaamatta turhaa tavaraa sairaalakassiin.

















Vauvalle mukaan on pakattu:
Ohut nallekuvioinen peitto
Harso
Tutteja 2kpl
Sukat
Raapimissuojat käsiin
Ruskea nallepuku matkalle
Kypärämyssy
Hattuja 2kpl
Ruskeat haalarihousut
Bodyt 3 kpl, erikokoisia
Sukkahousut
Potkuhousut


Tutit on keitetty valmiiksi. Tosin niitähän ei kai aluksi edes suositella käytettävän, ennenkuin imetys lähtee kunnolla käyntiin. Ajattelin silti varmuuden vuoksi pakata omat tutit mukaan :) Kun päästään vauvan kanssa sairaalasta pois niin vanhempani tuovat mukanaan turvakaukalon ja tarvittaessa vielä toppapuvun. Uskoisin kuitenkin, että lyhyt automatka menee tuossa nallepuvussa, etenkin jos peittoa on vielä vauvan päällä. Autossa kun on kuitenkin lämmintä :) Vauvan vaatteiden väriteemana on valkoruskea, kuten kuvasta voikin päätellä. Jos sattuukin, että vauva on sukupuoleltaan tyttö niin vaatteet käyvät sitten tytöllekin :)
















Omat sairaalakassiin pakatut vaatteeni:
Olohousut
Imetystoppi
Imetyspaita 2 kpl (toinen lyhytlihainen, toinen pitkähihainen)
Sukat 3 kpl
Alushousut 3 kpl
Toppi
Musta neuletakki
Kaarituettomat imetysliivit 2 kpl (puuttuvat kuvasta)


Itselleni yritin pakkailla mahdollisimman vähän vaatetta. Sairaalassa kuitenkin saa olla sairaalavaatteissa. Esimerkiksi imetystä opetellessa on kivempi, ettei omat vaatteet likaudu heti, jos maitoa valuu ympäriinsä. Kuitenkin jossain vaiheessa alkaa kaipaamaan omia vaatteita, viimeistään sitten kun kotiinlähdön aika koittaa :D
















Kassiin pakatut kosmetiikka- ja hiustarvikkeet:
Deodorantti
Pieni hiuslakka
Hammasharja
Hammastahna
Puhdistusgeeli
Shampoo
Hoitoaine
Suihkugeeli
Perusvoide
Hiusharja, panta, pompuloita ja pinnejä
Kosteuspyyhkeet
Pieni meikkisetti: ripsiväri, huulirasva, puuteri, luomiväri, poskipuna, topsipuikkoja ja taskupeili



















Sekalaiset sairaalakassiin pakatut tavarat:
Pillimehut 2 kpl
Suklaapatukat 2 kpl
Lanoliinivoide
Kertakäyttöiset liivinsuojat
Siteitä
Korvatulpat
Kameran laturi
Kamera (puuttuu kuvasta)


Olen hankkinut itelleni pestäviä liivinsuojia. Tuskin sitä sairaalassa vaan tulee pyykättyä, niin siksi sairaalakassiin pakkasin kertakäyttöisiä. Sairaalasta saa varmasti siteitä, mutta onpahan nyt omiakin pakattu mukaan.

Lisäksi sairaalaan otan mukaan tietenkin oman käsilaukkuni, jossa muun muassa puhelin, puhelimen laturi, neuvolakortti ja lompakko. Olenkohan unohtanut pakata jotain olennaista? Itselleni ei ainakaan tule mitään mieleen :D Jospa näillä pärjäiltäisiin :)

4 kommenttia:

  1. Munkin pitäisi alkaa siirtyä sairaalakassin pakkaamisessa ajatuksista tekoihin, kiitos muistutuksesta :)! Olen itsekin just päässyt täysiaikaisille viikoille asti, jännittää kun ei tiedä koska sairaalaan lähtö on edessä. Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvissä ajoinhan se sairaalakassi kannattaa mielummin pakata kuin sitten liiankin myöhään :D Kiitoksia, samoin myös sinne! :)

      Poista
  2. Et noita siteitä kyllä välttämättä tarvitse,sairaalassa on niitä montaa eri kokoa ja aika paksuja saat käyttää heti synnytyksen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mietin ihan samaa, että varmasti ovat turhaan sairaalakassiin pakattuja :D Sairaalassa kuulemma hyviä paksumpia siteitä, omat aika ohuita :D

      Poista