keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Meidän uudistunut makuuhuone

Remontin jälkeen päästiin yhdessä porukoideni kanssa laittelemaan makuuhuone kuntoon. Makuuhuoneessa väriteemana on oikeastaan aina ollut valkoinen. Se ainakin minusta on jotenkin rauhoittava väri ja sopii hyvin makuuhuoneeseen.

Hoitopöytä on teetetty mittatilaustyönä hoitoalustan mukaan. Halusin hoitopöydästä mahdollisimman pienen ja vähän tilaa vievän, koska makuuhuone ei ole kovinkaan suuri. Hoitopöydästä tulikin paljon odotettua suurempi. Mutta minusta on kyllä tosi hyvä, että kaikki vauvan hoitotarvikkeet mahtuvat laatikoihin.

Pinnasänky on hankittu Ikeasta. Tuohon kyseiseen malliin ihastuin jo kauan sitten ja se sitten myöhemmin kotiutuikin meille. Pinnasängyn päiväpeitto on itsetehty ja reunaspehmuste on tilattu netistä. Halusin hoitoalustan, reunapehmusteen ja pinnasängyn verhon olevan samaa sävyä keskenään. Itse ainakin tykkään tosi paljon tuosta vaaleasta tähtikuviosta. Ja vaikka lapseni onkin hyvin varmasti sukupuoleltaan poika, niin minusta tuo pinnasängyn katosverho ei ole mitenkään liian tyttömäinen :)

Nyt alan olla tyytyväinen makuuhuoneeseen ja siihen en sen suurempia muutoksia enää aio tehdä. Tämä pesänrakennusvietti on iskenyt minuunkin ja käynkin huone huoneelta koko asunnon läpi ja uusin hieman sisustusta enemmän mieleiseksi.



















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti