sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kuulumisia, kun laskettuun aikaan tasan kuukausi!

Tänään on tasan kuukausi laskettuun aikaan! Miten aika voikaan mennä näin kamalan nopeasti? Juurihan vasta ihmettelin kahta viivaa raskaustestissä :D Uskomatonta, ettei mene enää kauaa kun saan oman pienen ihmeeni syliini <3

Nyt on tapahtunut lyhyessä aikaa aika paljon asioita, mistä en ole blogiini pahemmin kirjoitellut. Lyhyesti asioita tässä postauksessa kertoilen. Perjantaina päästiin koiran kanssa muuttamaan meidän omaan asuntoon, putkiremontti alkaa olla viimein ohi! Asunnon siivouksessa ja kuntoon laittamisessa meni viisi tuntia ja apuna oli äitini sekä iskäpuoleni. On kyllä aivan ihanaa kun saa olla rauhassa kotona. Pinnasänky ja kaikki vauvan tavarat ovat jo omilla paikoillaan, niistä kuvia ja höpöttelyä myöhemmin :)

Olen jälleen kipeänä, flunssassa. Pientä kuumetta on ollut nyt kolmen päivän ajan. Lisäksi kurkku on koko ajan aivan tulessa sekä ääni on hävinnyt. Eilen olisi ollut synnytysvalmennus, enkä sinne päässyt flunssan takia. Harmitti kyllä kovasti! :( Noh ehkä synnytyksestä selviän ilman valmennuksessa käymistä. Onneksi netistä löytyy paljon hyvää ja luotettavaa tietoa nykypäivänä :)

Lapsen isän kanssa ollaan muutamaan otteeseen viestitelty. Ei voi sanoa, että hyvissä väleissä ollaan. Mutta väleissä suurinpiirtein kuitenkin ja se on pääasia! Lisäksi olen nyt reilun kuukauden tapaillut yhtä todella mukavaa miestä. Saa nähdä, miten käy kun lapsi syntyy. Lapsi kuitenkin menee kaiken edelle tietenkin. Mutta ainakin nyt tuntuu todella hyvältä :)

Vointi on todella hyvä edelleen. Raskausarpia on jo ihan järkyttävän paljon ja niitä tulee joka päivä lisää :D Onneksi ne haalistuvat sitten joskus... Äitini väittää, että mahani on alkanut laskeutua ja roikkuu muka jo jalkojeni välissä :D Ehkä se omaan silmäänkin on laskeutunut ainakin hieman. Tiistaina on neuvolalääkäri, jännittää hieman jo nyt etukäteen :) Toivottavasti kaikki olisi kuitenkin hyvin.
































Noh siinä hieman minun kuulumisiani. Todella hyvää siis lyhyesti sanottuna kuuluu ja kovin tyytyväinen olen elämäntilanteeseeni tällä hetkellä. Voisi jopa sanoa, että olen onnellinen<3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että oot saanu uutta iloa elämään :) ja päässyt takaisin kotiin! Ja juu arpia löytyy myös täältä,ihanasti kirkuvan punaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi en ole ainut, keneltä noita ihania punaisia arpia löytyy :D En olisi ikinä uskonut, että noita noin paljon tulee, harmillista sinänsä :D Toisaalta mitä väliä niillä on, kertovatpahan sitten omaa tarinaansa aina :)

      Poista