lauantai 7. helmikuuta 2015

Vaippavertailussa Pampers ja muumivaipat

Meillä on alusta asti käytetty Pampersin vaippoja. Ykkösiä käytettiin pari viikkoa kotiutumisesta. Koon kaksi vaipat mahtuvat vielä, mutta alkavat jo olla liian pieniä. Tällä hetkellä käytetään kokoa 3. Suurena muumifanina ostin muumivaippoja kokeiluun ja ajattelin hieman vertailla vaippoja keskenään. Toinen vaippamerkki on minusta selvästi ainakin meille parempi, mutta tämä on täysin  minun mielipiteeni.

Aluksi haluan kertoa, että pojallani on todella hyvä iho. Eli iho ei mitenkään reagoi vaippamerkin vaihtoon. Meillä vaippa vaihdetaan yleensä noin kolmen tunnin välein päivällä tai tarpeen mukaan. Ja kestovaippoja en ole ikinä käyttänyt, enkä tule varmasti ikinä käyttämäänkään.















Ensimmäiseksi kerron kokemuksiani Pampersin koon 3 teippivaipoista. Ne istuvat omalle pojalleni todella hyvin. Lisäksi imutehoon olen todella tyytyväinen, ei tarvitse yöllä vaihtaa vaippaa ollenkaan. Pampersin sivuilla lukee, että vaippa pysyy kuivana jopa 12 tuntia ja se on kyllä täysin totta! Noissa vaipoissa on erilaisia kuvioita, mikä on mielestäni tosi kiva asia! Ainakin itse aina pojulle vaipanvaihdon yhteydessä höpöttelen, että mikäs kuva vaipassa on tällä kertaa :D

Muumivaipat (koko 3, teippivaippa) ovat olleet kokeilussa nyt viikon verran. Muumivaipoissa istuvuus ei ainakaan omalle pojalleni ole niin hyvä ja vaipat jäävät fuskaamaan todella helposti! Lisäksi imuteho on Pampersin vaippoihin verrattuna todella paljon huonompi. Ja vaipoissa on aina sama kuvio. Itse en siis kovinkaan tyytyväinen muumivaippoihin ole ollut. Hinnaltaan ne ovat kuitenkin edullisempia kuin Pampersin vaipat.

Johtopääätöksenä meillä käytetään siis Pampersin vaippoja jatkossakin. Toki myös nuo ostamani muumivaipat käytetään, ei niitä roskiin heitetä! Mutta tokihan se niin on, että on olemassa erimallisia vauvoja, eikä kaikille sovi samat vaipat. Onneksi omalle vauvalleni on ainakin löytynyt se täydellinen vaippa :)

3 kommenttia:

  1. Meillekkään ei muumivaippa istunut ollenkaan. Sain jonkun vauvalehen mukana pari näytettä niistä, en tykänny.

    Meillä oli alkuun pampersia ja liberoa molempia, nyt ollaan käytetty liberoa. Onneks ei oo tullu vaihdoksista mitään ihottumia.

    Myö vaihettii viikko sitten kolmoskokoon. Kakkosia jäi melkeen kaks pakettia käyttämättä, tuntuu et tuo muksu kasvaa ihan silmissä :D Noissa Liberoissa on kans kivat kuviot, on tiikeriraidallista ja seepraraidallista vaippaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä jännä, että kovinkaan monelle ei vissiin nuo muumivaipat oikein istu :( mäkin yritän tässä äkkiä noita kakkosia pois käyttää, ettei jäis turhaan käyttämättä. Tehokasta vaipanvaihtoa täällä harrastettu :D Voisin ite ostaa kanssa kokeiluun Liberon vaippoja, kuviot ainakin kuulostaa ihanilta! :D

      Poista
  2. inka
    aalto minna ion

    VastaaPoista