lauantai 7. helmikuuta 2015

Pienen pojan lempparilelut

Pojalla on ikää nyt melkein kolme kuukautta ja viikko. Uskomatonta, miten paljon parissa päivässä poika on oppinut! Hän on alkanut kiinnostumaan leluista paljon enemmän kuin aikaisemmin. Ennen Paavoa kiinnostivat enemmän ihmiskasvot kuin värikkäät ja helisevät lelut.

Nyt Paavo katselee innoissaan leluja ja seuraa niitä katseellaan. Kun lelun vie lähelle niin poika vie käsiään lelun luokse ja osaa jo tarttua leluun! Tämä ei tietenkään aina ihan onnistu, mutta harjoitus tekee mestarin! Tänään kun kävin lämmittämässä maitoa ja Paavo odotti sitterissä niin hän oli itse ottanut tuttiketjun käsiinsä ja ihmetteli sitä odotellessaan maitoa :) Pari päivää sitten tämmöinen ei vielä olisi onnistunut... Uskomatonta!

Pari lelua on kuitenkin yli muiden, syystä, jota en tiedä. Ihan lemppari on tällä hetkellä Fisher Pricen tuollainen ohut leijonalätkä, mistä lie saatu. Ehkä neuvolan kautta tai sitten vauva-lehden mukana? Kuitenkin tuohon leluun on helppo tarttua. Toinen lempilelu, jota on tosi kiva ihmetellä on tuommoinen jo parhaat päivänsä nähnyt tiikeri-helistin. En ymmärrä, mikä siitä niin ihmeellisen tekee, väritkin alkavat olla jo aika kulahtaneet. Leikkimatolla on kiva katsella tuollaista Fisher Pricen pehmeää palikka-lelua, jossa on peili :)


Kolme yli muiden :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti