tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vaunukriisiä

Päätin, että teen tästä ihan erillisen postauksen. Miten voikaan olla niin hankalaa valita sopivat yhdistelmävaunut vauvalle... Ensimmäiseksi olin sitä mieltä, että vaunut voidaan ostaa käytettynä, kunhan ne ovat siistit ja sisätiloissa säilytetyt. Mutta mistä sitä varmaksi tietää, että ovatko ulkona sateessa seisseet? Ei mistään.

Nettikaupoista vaunuja selailin ja löysinkin yhdet yli muiden. Hinta ei ole mielestäni paha, osamaksu mahdollisuus plussaa. En osaa valita mustien ja valkoisten vaunujen väliltä. Toisaalta ehkä mustat pysyisivät helpommin puhtaana. Toisaalta taas valkoisista tykkäisin hieman enemmän. Mitään kovin räikeän värisiä vaunuja en halua, joko mustat, valkoiset tai beiget.

Nämä vaunut ovat tällä hetkellä lempparini, kauniit ja mielestäni ihan edulliset. Lisäksi noihin tulee mukaan hoitolaukku, hyönteisverkko ja sadesuoja. Toisaalta kun kuvittelenkin räntäkelillä noiden kanssa lenkkeileväni, niin ovatkohan sitten enää valkoiset? :D Tosin nahkaiset ovat materiaaliltaan, eli luulisi olevan helpot pitää puhtaana. Hirveästi noista Tutek Turran- vaunuista en käyttökokemuksia löytänyt, ne mitä löysin niin olivat pääosin vain positiivisia.


Kuva Babytown.fi - sivustolta.

2 kommenttia:

  1. Valkoiset on kyllä hyvännäköset vaunut. Ja luulis kyllä, että jos tulee kuraa, niin se oli helpompi pyyhkästä nahkasta pois, kankaathan juotus pesemään. Kyllä noissa kelpais köllötellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ite tykkään kanssa valkoisesta, nuo on jotenkin tosi tyylikkään näköiset. Ja luulisi, että nahka helpompi pitää puhtaana kun ihan kangas. Ehkä sorrun nuo ensi palkkapäivänä tilaamaan ;)

      Poista