lauantai 21. kesäkuuta 2014

Pallomasun juhannus

Juhannus oli minun osaltani hieman tylsähkö. Koska raskaana olen, niin minut tietenkin laitettiin automaattisesti kuskiksi. Oli siinä kestäminen kun kaksi iltaa samoille henkilöille kuskina olin :D No oli toki meillä ihan hauskaakin, grillailtiin ja saunottiin. Harmillista, kun ei järveen päässyt pulikoimaan tänä juhannuksena niin kamalan kylmien ilmojen takia :( Tänään käytiin hieman retkeilemässä metsässä, luontopolkua pitkin lenkkeiltiin koirien kanssa ja sitten paisteltiin makkarat kodalla.

Viime päivinä pikkupoju on alkanut potkimaan ihan kunnolla aina iltaisin ja aamuisin kun herään. Ihan innoissani menen aina sänkyyn illalla, odottamaan kun vauva herää. Aivan mahtavan ihanaa <3

Tänään innoistuin hieman shoppailemaan vauvalle vaatteita ja tarvikkeita. Huusin huutonetistä suuren vauvan vaatepaketin. Sitten tein tilauksen Babytownille. Yhteensä rahaa paloi 130 euroa, tulossa on kaikkea kivaa! Esittelen hankinnat ihan erillisessä postauksessa kun tulevat. Eli siis luultavammin ensi viikon lopulla :)

Olikos muilla pallomasuilla millainen juhannus? :)


Masukuvaa rv 20+2

2 kommenttia:

  1. Heh,miula on tuo sama, et erityisen ihanaa käydä nykysin makuulle,kun tietää että silloin se potkutus alkaa <3 välillä en kehtaa ees kääntyä kylelleni nukkumaan, kun silloin potkut ei tunnu niin selvästi kuin selällään maatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh :D Mulla sama just tuo, ettei millään malttaisi kyljelleen kääntyä, potkut ei silloin niin hyvin tunnu :D

      Poista