sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Meidän elämä on muuttunut melkoisesti. Tämän muutoksen myötä on minulta jäänyt kaikki harrastukset, bloggaaminen mukaanlukien pois.

Hieman kokeilumielessä kyselin töitä omasta kotikunnasta. Ja kappas, nyt sitä ollaan oltu töissä jo muutamia kuukausia. Paavo aloitti vuorohoitopäiväkodissa. Enemmän poika on kyllä sairastellut kokona kuin ollut hoidossa. Heti hoidon alettua alkoi flunssa, sitten tuli enterorokko. Keuhkoputkentulehdus. Korvatulehdus. Voimakas allerginen ihoreaktio antibiootista, penisiliiniallergiaa. Sen jälkeen korvatulehdus kaksi kertaa. Tällä hetkellä on korvatulehdus taas päällä ja on vähitellen alettu hiljakseen puhua korvien putkittamisesta.

Meillä on ollut unettomia öitä ja tosi rankkaa muutenkin. Sairastelun lisäksi poskihampaat tekevät tuloaan ja sehän kiukuttaa! Oon kuitenkin tosi iloinen, että oon päässyt töihin ja näin ollen raha-asiat ovat paremmalla mallilla :) Ostettiin meille uusi auto entisen tilalle!

Tarkoitus olisi yrittää jatkossa ottaa hieman enemmän omaa-aikaa, koska se on jäänyt kovin vähälle töiden aloittamisen takia. Blogiinkin ajattelin alkaa hieman meidän arjesta kirjoittamaan aina kun kireltäni ehdin vain.

Jokatapauksessa kovasti toivon, että huomenna Paavo alkaisi olla taas edes hetken hoitokuntoinen ja mä pääsisin töihin. Ollaan oltu pitkillä vapailla ja kuuri korvatulehdukseen on jälleen kerran syöty loppuun. Pidetään peukkuja! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti