lauantai 3. lokakuuta 2015

Aquariummm

Lapsuudessani meillä oli iso akvaario olohuoneessa. Akvaario ei ollut erityisen hyvin hoidettu, mutta muistan, miten mukava oli katsella kalojen uimista iltaisin. Meiltä löytyy muutama kuva minusta seisomassa akvaariota vasten.

Jossain vaiheessa tämä suuri lapsuuteni akvaario annettiin pois, eikä meille tullut akvaariota kun vasta reilun 15 vuoden päästä ollessani teini-ikäinen. Sain oman akvaarioni, se oli 80 litrainen. En silloin vielä tiennyt akvaarioista, kaloista ja vesiarvoista tuon taivaallista. Jossain vaiheessa luovuin omasta akvaariostani.

Nyt kun oma poikani täyttää kohta vuoden, meillä on akvaario. 160-litrainen akvaario kotitui meille parisen päivää sitten ja on nyt kypsymässä kaloja varten. Tällä kertaa akvaario on hyvällä hoidolla, eikä sinne tule kuin muutamia eri kalalajeja. Paavo saa varmasti oman kalan täyttäessään yhden vuoden. Pimeinä iltoina voimme yhdessä ihmetellä sitten kalojen touhuja.

Sain itse kasvaa ihmetellen kaloja lasin läpi ja niin saa minunkin poikani <3


1 kommentti:

  1. The Iron Man's Ultimate Part 1 - Titanium Arts
    The Iron Man's Ultimate Part 1 titanium hair straightener by TIN: titanium hair "The Iron Man's Ultimate 4x8 sheet metal prices near me Part 1". It's a part 1 of a whole new ford edge titanium 2019 "Iron Man's Ultimate Part titanium bolts 1"!

    VastaaPoista