maanantai 11. tammikuuta 2016

Paavo yksi vuotta- synttäripostaus!




Synttäreitä suunnittelin jo pidemmän aikaa, ja toteutin suunnitelmani. Teemana meillä oli tietenkin muumit, johon on tää äippä höpsähtänyt jo kauan aikaa sitten :) Askartelin aina pojan päikkäreiden aikana ihan vanhanajan kutsukortit synttäreille. Iso homma oli, vaikka itse kutsut olivatkin loppuunsa todella yksinkertaiset.

Synttäreitä juhlittiin viikonloppuna, sekä lauantaina, että sunnuntaina Aika paljon vieraita ei päässyt tulemaan. Vaikka vieraita tuli odotettua vähemmän niin tarjottavia meni yllättävän paljon. Tarjottavat synttäreille leivoin itse ja myös sukulaiset auttoivat leipomisessa.

















































Tarjottavana oli riisipiirakoita ja munavoita, kinkkuvoileipäkakkua, kahta erilaista juustokakkua (perinteistä täytekakkua en halunnut ollenkaan) muumikeksejä, suklaakakkua, puolukkapiirakkaa, muffinsseja sekä karkkia. Juomana oli mehua, limpparia, teetä ja kahvia.

Paavo oli pienessä kuumeessa synttäripäivänä, mutta se ei menoa haitannut. Kovin kiitollinen olen ystävilleni ja sukulaisilleni, kun auttoivat synttäreiden järjestämisessä. Ihana oli nähdä sukulaisia, osa vaivautui tulemaan pitempääkin matkaa meille Paavoa juhlimaan. Paavo sai todella paljon vaatteita ja leluja lahjaksi, ne ovatkin olleet nyt kovassa käytössä :)

Synttärit menivät kaikinpuolin hyvin. Onneksi oli paljon apua tarjolla, yksin ei kaikkea olisi ehtinyt millään tekemään. Olen silti kovin iloinen siitä, että synttärit ovat vain kerran vuodessa :D

4 kommenttia:

  1. Kivat synttärit :)

    Mitäs paavo osaa näin yksvuotiaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Paavo oppi kävelemään viikko sitten ja nyt liikkuu jo enemmän kävellen kun kontaten! Varmaan kirjoittelen lähiaikoina enemmän aiheesta että, miten syöminen, liikkuminen ja muut asiat meillä nykyään sujuvat :)

      Poista
  2. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo minä ajattelin, että yritän reipastua päivittämään blogia enemmän. Kymmeniä ideoita olisi postauksiin, aikaa vain ei kovinkaan paljon :D

      Poista