perjantai 6. maaliskuuta 2015

Mitäs nyt?

Pitkästä aikaa jaksoin koneelle tulla kirjoittelemaan meidän elämästä. Elämä on ollut todella sekaisin nyt jo yli viikon, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottaa ehkä. Tai niin ainakin toivoisin.

Paavon kanssa saatiin 60 neliöinen juuri remontoitu rivitalokaksio, jonne muutamme ensi kuussa. Tällä hetkellä asumme vanhempieni luona suuressa omakotitalossa. Paavon hoitoon saan apua nyt porukoiltani ja muutettuani omilleni kotitukipalvelusta. Oma jaksaminen ei ole ollut nyt parasta mahdollista, onneksi on apuja. Paavo on ollut todella itkuinen nyt viikon ajan. Hän reagoi minun stressiini ja kurjaan oloon sekä tähän muuttoon. Lisäksi lääkäri epäili, että hampaat tekevät tuloaan, sillä poika kuolaa ja alaikenet ovat turvoksissa. Päivärytmi on oikeastaan mennyt aika sekaisin, mutta eiköhän rytmi taas löydy uudestaan.

Jotain hyvääkin meille tapahtui; Paavo kääntyi eilen ensimmäistä kertaa itse selältä mahalleen. Yhdessä äitini kanssa taputimme oikein ja Paavo oli aivan ihmeissään. Jotain kivaa tähän jatkuvalta tuntuvan harmauden keskelle sentään kuuluuu.

Huomenna saan pitkästä aikaa muutaman tunnin lapsivapaata ja lähdenkin ystäväni kanssa käymään salilla. Huikean kivaa :)


4 kommenttia:

  1. Tsemppiä!! <3 ja hyvä Paavo!

    Mikä on kotitukipalvelu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotitukipalvelu on kunnan kautta saatavaa apua vanhemmuuden tukemiseen ja arjessa selviytymiseen lapsen kanssa. Eli omalla kohdallani puhtaasti lastenhoitoapua, jotta saan välillä omaa aikaa käydäkseni esimerkiksi kuntosalilla :)

      Poista
  2. Mahtavaa että saitte kämpän! Ja hyvä että on tukiverkkoa! Voi että kun Paavo on suloinen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Näin ne asiat onneksi vaan järjestyvät <3

      Poista