tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mamma on väsynyt

Tämä on taas näitä päiviä, kun kaikki menee päin mäntyä! Tosin kovin huonostihan on minun elämässä asiat menneet jo monta viikkoa, mutta tänään on hermo koetuksella ja kovasti!

Paavo ei nimittäin enää nuku hyvin. Hän heräilee yöllä jatkuvasti, tuttia saa suuhun nostella tunnin, parin välein. Lisäksi poika syö pari kertaa yössä ja herää yleensä aamukuudelta. Tänään herättiin viideltä. Varmaan pakko ottaa kapalo uudestaan avuksi, josko siitä jotain apua olisi. Paavo on alkanut liikkumaan ja yöllä kiemurteleekin miten sattuu ja potkii peiton pois. Keskellä yötä kun kävin tuttia suuhun pojalle laittamassa, niin hän omia varpaitaan pimeässä ihmetteli... Itselläni takana yhteensä neljä tuntia pätkissä yöunta. Niin on itseasissa ollut melkein jokayö. EI VÄSYTÄ EI! :(

Aamu ja aamupäivä sitten itkeskeltiin, nukkumaan ei suostuttu kuin max vartin unia. Lisäksi maito ei meinaa maistua millään, syystä että en tiedä. Ehkä hampaat tekevät tosiaan tuloaan. Nyt vihdoin ja viimein poika nukkuu ainakin toistaiseksi vaunuissa maha täynnä maissisosetta. Kymmenisen kertaa piti käydä nostamassa tuttia ja heijaamassa vaunuja.

Tämmöisinä päivinä sitä vaan voi haaveilla, että olisi joku joskus apuna. Yksinhuoltajana on kovin rankkaa :( Vaan periksi ei anneta!

2 kommenttia:

  1. No voi että! Voisko olla niin että Paavo reagoi edelleen näihin edellis viikkojen asioihin ja sinun fiiliksiin?! Hampaatkin tietty voivat vaikuttaa näin. Tai sitten vain näitä mysteerisiä vauvavaiheita :-) Meilläkin oli viikko sitten huonoja päiväunia n. viikon verran ihan tuntemattomasta syystä. Mutta nyt on taas alettu hiljalleen palata vähän parempaan. Näistä kun ottaisi selvää :-) Mutta joka tapauksessa, hurjasti voimia ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo neuvolassa ainakin epäilivät, että muutto ainakin vaikuttanut todella paljon poikaan ja sen takia hän on kovin itkuinen ja rytmit ovat aivan sekaisin :( Ei voi kun arvailla tässä tapauksessa, mysteeriksi ehkä jää :D Noh onneksi ei varmasti olla ainoita, joilla on vauvan kanssa huonompia ajanjaksoja! Kiitoksia kovasti, pakkohan tämän on tästä helpottaa :)

      Poista