maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mökillä on mukavaa!

Nyt täytyy todeta, että meistä on tullut pojan kanssa aivan mökkikansaa. Meidän mökkimme sijaitsee 70 kilometrin päässä kotoamme. Minusta matka on juuri sopiva! Jos matka olisi pidempi niin mökille ei niin vaan ilman kunnon etukäteisjärjestelyjä lähdettäisi ja jos matka olisi lyhyempi, ei mökki välttämättä tuntuisi niin mökiltä.

Pojan kanssa oltiin ensimmäiset yöt mökillä pari päivää sitten ja kaikki meni tosi hyvin :) Pojalla on oma huone, jossa hän nukkuu ja minä nukun viereisessä huoneessa. Ostin todella kätevän, pöytään kiinnitettävän Emman matkasyöttötuolin. Sitten piti vielä ostaa ötökkäsuoja vaunuihin, koska itikoita on ainakin meidän möksällä aivan miljoonittain. Isäni rakensi Paavolle oman hiekkalaatikon pihalle ja olipa poika ihmeissään. Emme hirveästi aiemmin ole aikaa hiekkalaatikolla kuluttaneet.

Tosi onnistunut reissu oli kyllä ja jo parin päivän päästä lähdemme kolmeksi yöksi takaisin tuonne luonnonrauhaan! Minusta on niin ihana välillä päästä tuonne peltojen ja metsien keskelle viettämään aikaa. Ei tarvitse meikata eikä välittää, jos vaatteet eivät ole puhtaat tai sävysävyyn! Rentouttavaa <3














































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti