torstai 23. heinäkuuta 2015

Laittautumiskriisien pelastajat

Ennen ulkonäköön jaksoi panostaa enemmän. Oli aikaa meikkaamiseen, hiusten laittamiseen ja vaatteiden valitsemiseen. Nykyään laittautumiseen (meikkaus, hiukset, vaatteet, korut) menee yhteensä maksimissaan puoli tuntia. Sen ajan poika viihtyy hyvällä tuurilla, vaikka meikkaisi lattialla pojan vieressä.

Luonnollisuus ja helppous ovat niitä tärkeimpiä ominaisuuksia minulle, kun ei kertakaikkiaan ole aikaa enää kuin ennen. Hiuksia tykkään pitää enimmäkseen ainakin kotosalla ollessani kiinni, koska Paavo niissä muuten jatkuvasti roikkuisi. Meikata tykkään kevyesti, varsinkin näin kesällä. (Vai voiko tätä suomen kesää edes kesäksi kutsua? :D) Nyt äitiysloman aikana minulle on muodostunut muutamia kestosuosikkeja liittyen meikkaamiseen ja hiusten laittamiseen. Ilman näitä en vaan pärjäisi!

Aloitetaan hiuksista ensimmäisenä. Hiusharjojen ykkönen, Tangle Teezer. Tällä uskaltaa surutta harjata hiuksia niiden ollessa märät ilman pelkoa siitä, että ne katkeilevat. Eipä ole turhaan takkujen kanssa tarvinnut taistella. Omaa silmää tuo Late Lammas-kuviointi miellytti kovasti ja harja tulikin sitten omasta vakio kampaamosta ostettua. Noitahan on myynnissä vaikka missä, taitaa saada jo ihan Anttilastakin. Muistaakseni noiden harjojen hinnat taitaa olla parin kympin luokkaa.















Sitten itse hiusten laittamisen ykköstuote. Nämähän taisivat olla joskus ennenkin ihan muodissa, mutta ovat taas nousseet ihmisten suosioon. Nimittäin hiusdonitsit! Aaa voisin ylistää noita maasta taivaaseen :D Miten helppoa voikaan olla täydellisen ballerinanutturan teko? Itse käytän noita donisteja ihan kotona, kaupungilla ja joskus juhlissakin. Kaikkialla melkein näin lyhyesti sanottuna. Niin helppoa, kiireisen yksinhuoltaja äidin hiuskriisien pelastaja. Omani ostin Glitteristä, hintaa taisi olla noin 4 euroa, kahdelle kappaleelle.















Viimeinen meikkaamiseen liittyvä tuote ei varmaan hirveämmin esittelyjä kaipaile. Kyseessä on tietenkin meikkivoiteen levitykseen käytettävä ihme sieni, BeautyBlender. Itselläni on pinkki Beauty Blender Original, tilasin sen aidon ja alkuperäisen vasta joitakin aikoja sitten. Ja minulla ei ole kuin positiivisia kokemuksia kyseisestä tuotteesta. Luonnollinen, tasainen lopputulos. Vau! Ja lisäksi kun sienen kastelee niin se ei ime juurikaan meikkivoidetta itseensä. Toisinkuin halvat normaaleista kaupoista saatavat meikkisienet. Näin siis meikkivoide riittää tietenkin pidempään. Oman Beautyblenderini tilasin verkkokaupasta Pretty.fi. Hintaa tuli tuolle ihmesienelle postikuluineen noin 25 euroa. Toki aika suuri hinta pelkästä meikkisienestä, mutta uskon tuon olevan kestävämpi, toisinkuin tavallisten halvempien meikkisienten.


















Siinäpä oli esittelyssä ne minun lempparini! Näitä en voi kuin lämpimästi muillekin suositella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti