tiistai 9. kesäkuuta 2015

Liiku, liiku, liiku!

Poju täytti viikko sitten 7kk. Meillä ei viihdytä mahallaan, ei oikeastaan muutamaa minuuttia pidempään. Mahallaan ollessaan poika puklailee paljon, ehkä ainakin osittain sen takia hän ei vatsallaan halua olla?

Kovasti jo odottelen sitä, kun poika lähtee liikkeelle. Toistaiseksi hän vaan tykkää ihmetellä maailman menoa joko sylissä tai syöttötuolissa. Kavereille vitsailen usein, että saas nähdä kannanko tuota poikaa sylissäni vielä parin kymmenen vuoden päästäkin : D ? Toivottavasti en!



2 kommenttia:

  1. Meillä ihan sama juttu. Tyttö pian 8 kk eikä myöskään viihdy lattialla eikä jaksa/halua/ole kärsivällisyyttä opetella ryömimään/konttaamaan. Vähän meinaa itselle tulla painetta asiasta, mutta ei kai tässä vielä ole hengen hätä :-) Odotan kyllä myöskin kovasti liikkumaan lähtöä, koska se ehkä helpottaisi sitä ettei tarvisi kannella vauvaa jatkuvasti. Eihän tuo ole enää mikään kevytkään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi löytyy näköjään kohtalotovereita! :D Joo tuntuu, että kaikki tuttujen muksut ryömii jo hirveetä kyytiä puoli vuotiaina. Toki jokainen lapsi on yksilö ja oppii asioita omaan tahtiinsa. Mulla toi poitsu ei tosiaan oo kanssa kovin viihtyväinen tapaus lattialla ja illalla kädet kyllä huutaa hoosiannaa ku on kanteluksi mennyt päivä.

      Jaksamisia sinne, kyllä tästä selvitään ja ehkä noi meidän lattialla viihtymättömät mukelot tajuaa kohta lähteä liikenteeseen :D

      Poista