keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Muumihuminaa

Oon ihan innoissani, kun saan järjestää juhlia! Oikein harmittaa, kun olin niin väsynyt Paavon ristiäisten suunnittelemisen ja järjestämisen aikana, enkä osallistunut koko touhuun ollenkaan. Äitini järjesti ristiäiset isäpuoleni ja kummitätini kanssa, ristiäislahjaksi Paavolle. Onni, koska itse en olisi tuolloin jaksanut laittaa tikkuakaan ristiin ristiästen suhteen.

Noh vaan nytten jaksan suunnitella juhlia ja pää senkun pursuaa ideoita! Pojan kummin kanssa ollaan hieman Paavon 1-vuotis synttäreitä jo ehditty miettimään. Suurena muumifanina haluan tietenkin muumi-teemaiset synttärit. Minulla on suuri muumiastiasto, joten se pääsee ensimmäistä kertaa kunnolla käyttöön! Muuten muumiastiat ovat minulla siis vaan koristekäytössä olleet aina.

Lisäksi mietittiin, että kakkuun tulee muumi-aiheinen koristus. Ja pojalle joku kiva muumipaita päälle. Juhlat ajattelin järjestää porukoiden omakotitalossa, koska siellä on enemmän tilaa. Juhlista haluaisin suht isot, että kaikki pääsisivät juhlistamaan poikaani tuona tärkeänä päivänä. Lapsen isän sukulaisiahan ei tule ketään, koska he eivät lapsen kanssa ole halunneet tekemissä olla. Onneksi omat sukulaiseni ovat pojan elämässä tosi vahvasti apuna ja mukana muutenkin :)

Onneksi poika on nyt vasta päälle 7kk, jotta saan rauhassa suunnitella juhlia! Tää on niin hauskaa :)

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti