perjantai 12. joulukuuta 2014

Meidän päivä

Vauva heräsi yöuniltaan kahdeksan aikaan. Nousin heti lämmittämään vauvalle maitoa. Tuon korvikejauhe-maidon pitää antaa 7 minuuttia tekeytyä ennenkuin sen voi vauvalle tarjota. Kun olin laittanut maidon valmiiksi niin hain vauvan sängystä ja istuimme hetken olohuoneen sohvalla ja odottelimme. Tutin avulla vauva jaksaa onneksi tyytyväisenä odottaa maitoaan. Vauva söi 120 ml, välillä hieman itkeskellen mahavaivojaan samalla. Onneksi pierut pörisee hyvin, niin ei jää ilmat suoleen kiertämään :D













 


Kun vauva oli syönyt istuimme vielä hetken sohvalla yhdessä. Sen jälkeen vaihdoin vaipan ja vauvalle päivävaatteet päälle. Valitsin pojalle vihreät vaatteet tälle päivälle, sävysävyyn kaikki :D (Kuvassa näkyvä hattu vain kuvausrekvisiittaa, sisällä meillä ei tietenkään hattua käytetä) Sen jälkeen poika viihtyi hetken sitterissä, meikkasin ja söin aamupalaa siinä vieressä pojalle jutellen. Kun vauva ei enää jaksanut olla sitterissä otimme käyttöön kantorepun ja vauva siinä hieman torkkui. Itse päätin ottaa samalla hieman omaa aikaa ja istua tietokoneella kirjoitellen tämän postauksen alkua ja taisi tuota facebookissakin tulla aikaa kulutettua.


















Klo 11 syöttelin pojan uudemman kerran, jälleen meni se 120 ml maitoa. Syöttämisen jälkeen alkoikin se perinteinen uni-itkeskely ja puolilta päivin poika nukahti omaan sänkyynsä. Muutaman kerran tutia kävin suuhun laittamassa ennenkuin nukahti. Pojan nukkuessa yritin ensiksi itsekin lepäillä, mutta en saanut unen päästä kiinni. Kävin pikaisesti suihkussa ja käytin koirat takapihalla pissillä. Aikani kuluksi sovittelin vanhoja vaatteita ja siivoilin hieman.



















Poika heräsi päiväuniltaan klo 14 ja jälleen kerran sitä syötiin. Puoli neljän aikaan tuli ystäväni kyläilemään luoksemme ja siinä tuli muutama tunti kahviteltua ja juteltua. Sitten jälleen kerran syötiin. Kun ystäväni oli lähdössä niin lähdettiin pojan kanssa samaa matkaa kauppaan ostamaan maitoa. Käytiin kauppareissun jälkeen hieman ajelemassa. Vauva torkkui kauppareissun ajan, yhteensä ehkä noin puolisen tuntia.



















Kun kotiuduimme kauppareissulta niin poika söi ja torkkui hieman sylissä. Kun hän hieman piristyi niin lähdimme yhdessä käymään suihkussa. Pojan pestyäni laitoin hänet pyyhkeeseen käärittynä sitteriin ja sitten vielä paksun peiton päälle. Siinä poika viihtyy hyvin sen aikaa kun saan itseni pestyä ja puettua yöpaidan. Vauvaa hieron aina suihkun ja kylvyn jälkeen hoitoöljyllä. Viimeiseksi sitten puhdas vaippa ja yöpuku pojulle päälle.



















Klo 20 aloin syöttelemään vauvaa viimeistä kertaa ennen yöunia. Katselin samalla salatut elämät nauhalta. klo 21 vein pojan sänkyyn ja sinne hän jäi nukkumaan tyytyväisenä. Itse aloin myöskin samaan aikaan nukkumaan, koska olin niin väsynyt. Poika heräsi syömään ensimmäisenä kerran vasta viisi tuntia nukuttuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti