lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tallinnan risteilyllä

Reissuun lähdettiin perheen kesken, mukana olivat minun lisäksi siskoni, äitini ja isäpuoleni. Lähdettiin ajamaan autolla Helsinkiä kohti perjantaina kymmenen aikaan aamulla. Laiva lähti sitten satamasta muistaakseni kuuden jälkeen, yötä oltiin laivassa Tallinnan satamassa.

Perjantai-iltana käytiin syömässsä laivan puffetissa päivällinen ja voin kertoa, että ruoka oli aivan ihanaa ja sitä oli PALJON! Jälkiruokapöytä pyörii mielessäni edelleen, ai että <3 Käytiin samassa puffetissa nautiskelemassa myös lounas lauantaina. Suosittelen lämpimästi :)

Tallinnassa piipahdettiin pikaisella shoppailukierroksella lauantaina. Neljä tuntia riittikin shoppailuun oikein hyvin, en olisi kyllä pidempään jaksanutkaan. Pitkästä aikaa ostin itselleni kaikkea kivaa! Pari laukkua, lompakon, toppeja, äitiysvaatteita, suklaata, hieman limpparia jne. Tietenkään pientä mahassa kasvavaa vauvaa ei unohdettu matkalla, vauvalle shoppailtiin ihania sukkia, valkoinen unipupu sekä ensilautanen, muki ja aterimet muumikuosilla tietenkin :)















Tulomatkan ajoimme vuorotellen siskoni kanssa. Koko reissun ajan minulla oli riesana selkäkivut sekä ihmeelliset kylkien polttelut. Varmasti seurausta istumisesta ja seisomisesta, pötköteltyä ei tullut juurikaan yötä lukuunottamatta. Nyt kotona levänneenä kivut ovat tipotiessään! Hieman haaveilin, että vielä joku reissu olisi tehty ennen loppuraskautta, mutta kyllä alkaa olla jo turhan raskasta tämä mahan kanssa reissaaminen.

Oli kyllä todella hauska reissu hyvässä seurassa! <3 Kuvat hieman laadultaan huonoja, koska kamerasta loppui akku jo heti alkumatkasta :D Onneksi Lumia pelasti ja sain edes jotain kuvia otettua.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti