keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Rv 23+0

Miten tuntuu, että viikot vaan matelee paikoillaan? : D Tuntuu, että rakenneultrasta on jo vaikka kuinka kauan, vaikka todellisuudessa vasta parisen viikkoa.

Kaikinpuolin vointini on ollut edelleenkin todella hyvä, ihme kyllä. Välillä kävellessä alavatsakivut vaivaavat, se on ehkä se ainoa kunnon vaiva tällä hetkellä. Öisin suonenvedot ovat riesana, mutta ne menevät onneksi todella nopeasti ohi.

Ruokahalu on kuin hevosella, voisin syödä mitä vain ja miten paljon tahansa! Painoa onkin kertynyt reilu kilo koko raskauden aikana. Se tuntuu jo todella paljolta, enkä millään haluaisi grammaakaan lisää. Maha on minusta kasvanut taas hurjan paljon, vauvan liikkeet tuntuvat jo aika selkeästi.

Työt jatkuvat minulla vielä reilun kuukauden. Määräaikainen työsopimus loppuu silloin, eikä työnantaja varmaankaan sitä näillä näkymin ole valitettavasti jatkamassa. Millään en kotiin haluaisi vielä jäädä, rahalle olisi käyttöä kyllä! Ne viimeisimmät suuret hankinnat vauvalle teen ensi kuun palkastani, sitten jäljellä onkin enää vain pieniä hankintoja, kuten tuttipulloja ja harsoja.

Tilattiin isäni kanssa aiemmin blogissani esitellyt Tutek Turran-yhdistelmävaunut! Ostettiin vaunuihin yhteensopiva turvakaukalokin. Hintaa pakettille tuli 639 euroa, mikä on minusta ihan kohtuullinen hinta. Onneksi isäni halusi maksaa koko paketin lahjana ukilta ensimmäiselle lapsenlapselleen <3 Vaunujen toimistusaika onkin 3-5 viikkoa, eli jonkin aikaa vielä saan vaunujen kotiutumista odotella :D

Mahakuvaa raskausviikolta 22+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti