keskiviikko 5. elokuuta 2015

Perhanan potta, pohtii poika.

Mä tein meidän mökin aitasta uskomattoman löydön: löysin sieltä minun ja sisarusteni vanhan potan! Potta oli kovin likainen, mutta tosi hyvässä kunnossa. Kunnon pesun jälkeen potasta tuli oikein hyvä. Väri ei ehkä ole kovin miehekäs, mutta näin alkuun sillä ei ole mitään väliä. Hehh, voin vain kuvitella että minkälaista taistelua on sitten tulevaisuudessa uhmaikäisen pojan kanssa, ei varmaan sitten enää pinkki potta kelpaa? :D Sitten pitää hankkia uusi ehkäpä...

Noh kuitenkin heti tuon potan löydettyäni innoistuin, että nyt voisimme sitten aloittaa pojan kanssa pottailut. Potta löysikin heti meidän vessasta oman paikkamme. Tosin minun innostukseni loppui lyhyeen, sillä poika on asiasta eri mieltä. Heti kun hänet potalle istumaan laittaa, niin alkaa huuto. Poika hieman pelkää pottaa. Ollaan myös kokeiltu mummolassa erilaista pottaa, joten itse potassa ei ole varmasti se vika, että pojalla siinä muka olisi huono olla.

Eli meillä pottailut jäävät vielä sitten myöhemmäksi... En viitsi nyt poikaa potalle laittaa, ettei hän siitä nyt mitään kammoa itselleen kehitä. Ehkä sitten kun poju oppii liikkumaan ja menee itse potalle istumaan, niin on meidän aika vasta potta-harjoitukset aloittaa. Voi harmi, olisin niin nyt jo halunnut poikaa tähän touhuun tutustuttaa! :D

Lopuksi kuva siitä potasta, jonka päällä minäkin olen lapsena keikkunut :) Aika miehekäs tosiaan ;)


2 kommenttia:

  1. Meillä on samanlainen! :D Löydettiin myöskin meidän vanha mökiltä, se tosin on kirkkaanpunainen. Toiselta mökiltä löytyi myös meidän vanha kuplapotta :D Me aloitettiin pottailu niin nuorena ettei poika osannut vielä protestoida. Oli vaan tyytyväinen että sai helpommin kakittua. Mutta samoilla linjoilla ollaan sun kanssa, ehdottomasti ei kannata pakottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi vanhat retropotat on aivan parhaita, koska niillä on tunnearvoa ;) Joo näin sun blogissa kuvan siitä keltaisesta kuplapotasta, ei hitto vähänkö on upea :D Kelpaa pojan siinä istua :D Ehkä meilläkin alkaa pienen tauon jälkeen pottailu onnistua, toivottavasti :)

      Poista