sunnuntai 9. elokuuta 2015

Mistä näitä hampaita oikein tulee?

Aluksi tupsahti kaksi hammasta yhtä aikaa alhaalle, pojan ollessa hieman yli puolivuotias. Kauheaa itkua ja kitinää hampaiden kasvattelu aiheutti. Jääkaapissa säilytettävä purulelu on kovassa käytössä sekä kuolalaput, koska paita/body olisi jatkuvasti aivan märkä muuten.

Kun nuo alahampaat saatiin kasvatettua niin tulla tupsahti NELJÄ hammasta yläkertaan, yhtä aikaa tietysti. Ja sekös kiukutti. Onneksi tästäkin selvittiin ja hampaat tönöttävät nätisti rivissä. Ja minä kun haaveilin, että ihanaa nyt olisi sitten pieni tauko hampaidentulon kanssa :)

Vaan ei. Kitinää, tyytymättömyyttä ja kun mikään ei ole hyvin. Ruoka ei maistu, kaikki minun vaivalla kokkaamat sapuskat lentää kaaressa lattialle, parempiin suihin :D Ja katsoin alakertaan, sieltäpä kuultaa taas hammas läpi. Hittovie, missäs se purulelu taas olikaan?

Aivan jotain järkyttävää tahtia tulee minun pojalle noita hampaita, kuin sieniä sateella. Ja tämä tarkoittaa taas kiukuttelua ja unettomia öitä <3 Aivan jumalaton vaiva hampaista, jotka kuitenkin lähtevät sitten joskus pois rautahampaiden tieltä. On tää nautintoo :D























P.s Kelpaa noilla uusilla hampailla hieman joskus jopa hymyilläkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti