lauantai 26. huhtikuuta 2014

Leikkimielisiä testejä vauvan sukupuolen selvittämiseen

Kuten kaikkia lasta odottavia vanhempia varmasti jännittää tulevan perheenjäsenen sukupuoli. Meillä ollaan miehen kanssa heti raskauden alkumetreiltä asti jostain syystä kuviteltu tuleva lapsemme pojaksi. Osittain ehkä todella helpon alkuraskauteni takia. Mies kovasti poikaa toivoo, minulle sukupuolella ei ole mitään merkitystä. Kuten varmasti kaikille, tärkeintä olisi vain saada terve lapsi.

Olenkin netistä bongannut erilaisia leikkimielisiä (?) testejä, joiden avulla tulevan lapsen sukupuolta on mahdollista selvittää. Itse en suhtaudu noihin testeihin millään mielellä vakavasti, mutta kiva niitä on silti tehdä. Saa sitten nähdä, pitivätkö nuo tekemäni testit ollenkaan paikkaansa.

Kiinalaisen syntymäkalenterin perusteella odotamme poikaa. Jostain nettisivustolta luin, että kiinalainen syntymäkalenteri ennustaa (muka!) 90% varmuudella lapsen sukupuolen oikein.Testi on englanninkielinen, siihen pitää syöttää laskettuaika ja oma syntymäaika ja laskuri laskee tuloksen. Helppoa :) Kiinalaisen syntymäkalenterin löytää täältä.

Vau.fi kautta tein tuollaisen testin, missä kyseltiin mielihaluja, vatsan kokoa, aamupahoinvointia... Testin tulos oli, että poikaa odotamme. Testi löytyy täältä.

Ehkä minusta hauskin ja hullunkurisin testi, minkä sorruin tekemään on ruokasooda-testi. Testin tekemiseen tarvitsee vain kupin, ruokasoodaa ja pissahädän. Ruokasoodaa kaadetaan ruokalusikallinen kuppiin ja pissataan päälle. Jos sooda reagoi, alkaa kuplimaan ja poreilemaan niin luvassa on poika. Jos reaktiota ja kuplimista ei juurikaan tapahdu, se ennustaa tyttölasta. Ilmeisesti, jos virtsa on hapanta, tuloksena poika. Jos taas enemmän emäksistä niin tyttö.Tämän testin löysin Kaksplussan keskustelupalstalta ja se ennusti meille tyttöä.

Viimeisen testin bongasin Ikuinen odotus -blogista. Tuo testi on kyllä paljon parempi tehdä silloin, kun raskausviikkoja on enemmän. Mutta ajattelin sen kuitenkin jo nyt tehdä, vaikka läheskään kaikkiin kohtiin en vielä vastausta saanut. Kuitenkin tämänkin testin mukaan poikalapsi meille olisi tuloillaan :D

Poika

-Ei pahoinvointia Ei ole, hyvin vähän ensimmäisillä viikoillakin
-Et ole muuttunut ulkonäöllisesti, tai jopa hehkut
-Säärikarvojen kasvu kiihtynyt Kyllä
-Tekee mieli happamia ja suolaisia ruokia
-Eteenpäin työntyvä masu, raskautta ei havaitse jos katsoo ihmistä takaa päin
-Vauvan sydämmensyke hidas 
-Potkut napakampia ja kovempia
-Tumma viiva vatsalla, jatkuu navasta ylös päin
-Sinulla on terävä ilme 
-Olit yhdynnässä ovulaatio aikaan Kyllä
-Odotat esikoista, tai edellinenkin lapsesi on poika Kyllä
-Elitte leppoisaa elämän vaihetta lasta tehdessänne
-Kätesi ovat kuivat Kyllä
-Olet rauhallinen ja hyväntuulinen
-Vauvan isä lihoo odotusaikana Kyllä
-Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät
-Rinnoissa valtava muutos, arat ja turvonneet  
-Poikaolo Kyllä
7/18

Tyttö

-Pahoinvointia raskauden aikana
-Kukkiva iho Kyllä
-Olet kiukkuinen Kyllä
-Ikenet verestävät
-Vauva on kova hikkaamaan
-Vauvan potkut ei kovin rajuja
-Vauvan syke tiheä
-Närästys
-Sinulla on jatkuvasti salaperäinen, lempeä ilme
-Vatsasi leviää sivulle
-Makean himo Kyllä
-Olit yhdynnässä muutamaa päivää ennen ovulaatiota
-Viiva vatsassa päättyy napaan  tai sitä ei ole
-Edellinenkin lapsesi tyttö
-Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne
-Kädet aiempaa pehmeämmät
-Rinnoissa ei juuri muutosta  Ei ole
-Tyttöolo
 4/18

Siinäpä muutama testi, mitä oman aikani kuluksi kokeilin. Melkein kaikki testit poikaa ennustivat meille, rakenneultrassa kesäkuussa selviää sitten toivottavasti, että pitivätkö testit ollenkaan paikkansa. Ja toki lapsen sukupuoli voi vielä senkin jälkeen "muuttua" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti