lauantai 18. huhtikuuta 2015

Huonoa omatuntoa

Jo parin viikon ajan on minun mieltäni vaivannut yksi asia.

Paavo nukkuu päivällä vain puolen tunnin unia kerrallaan ja on todella herkkä heräämään kesken unien, esimerkiksi silloin jos puhun puhelimeen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että en voi imuroida tai soitella kavereiden ja sukulaisten kanssa pojan nukkuessa. Paljon menee aikaa pojan hereilläolosta siihen, että hän katsoo kun siivoan tai laitan ruokaa. Paavo kyllä viihtyy lattialla ihan hyvin leikkien leluilla tai katsellen minun ja koirien touhuja. Tuntuu silti kurjalta, koska se on suoraan pois meidän yhteisestä ajasta, jolloin leikimme tai muuten vain höpsöttelemme.

Pakko vaan kotityöt on silti hoitaa. Tämä on se yksi syy, harmittaa vietävästi koska olen yksin. Jos olisi joku apuna, niin ei tarvitsisi pojan viihtyä niin paljon itsekseen. Minkäs teet... :(


Ja eikun laskuja maksamaan! Yhdessä :)



8 kommenttia:

  1. Herääkö poika jos laittaisit parvekkeelle nukkumaan (jos ei jo siellä nuku)? Ymmärrän tuskan... Meillä typy nukkuu ulkona, joten sisällä voi puuhailla mitä huvittaa eikä hän herää. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun poika nukkuu ulkona paljon lyhyemmät unet, kuin sisällä. Enkä todellakaan tiedä, että mistä johtuu, yleensähän taitaa olla toisinpäin, että ulkona nukuttaa paremmin :D Liikkuvissa vaunuissa nukkuisi vaikka tunnin putkeen, mutta se sitten siitä minun omasta ajastani... :D

      Poista
  2. Olisiko sinulla joku kaveri tai sukulainen, joka voisi kerran viikossa esim. mennä vaunuilemaan Paavon kanssa päiväuniaikaan, jotta saisit itse rauhassa vaikka imuroida? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo periaatteessa on, mutta äitini tekee vuorotyötä, eikä oikein jouda aina olemaan Paavon kanssa :( Onneksi kesällä äitini on pitkällä lomalla ja saatan jopa saada enempi omaa aikaa :)

      Poista
  3. Oletko yrittänyt totuttaa Paavoa ääniin? Esim. tietokoneen tjms matala hurina/autojen hurina avoimesta ikkunasta huoneessa ei taatusti häiritsisi unia, mutta nostaisi sietokykyä. Pidemmän päälle käy rasittavaksi, jos ei pysty nukkumaan kuin täydessä hiljaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt menee jo meillä paremmin! Voin laittaa ruokaa ja jopa imuroida, eikä poika herää. Aloitin pitämällä radiota aina päällä. Onneksi nyt näin, mikälie kausi oli pojalla, ettei saanut ääntäkään päästää unien aikana :D

      Poista
  4. Meillä on ihan samaa ongelmaa. Tyttö nukkuu pidemmät päikkärit sisällä, joten en siksi viitsi ulos nukuttaa. Ja silloin on oltava melko hiljaa. Ei hän nyt ihan hirveän herkästi herää, mutta kyllä varmasti esim imuriin heräisi (en halua tätä testata :-). Meillä mies tulee töistä vasta illalla 18-19 aikaan, joten minullakaan ei ole ketään viihdyttämässä tyttöä. Ja tyttö menee nukkumaan klo 19. Joten samaa ongelmaa. Itse kyllä siirrän siivoukset viikonloppuun. Ja ruokaakin yritän tehdä pidemmälle ajalle kerrallaan, niin ei tarvisi sitten tehdä näitä tytön hereillä olon aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teillä on helpottanut, meillä ainakin! :) Pystyn jopa laittamaan ruokaa ja imuroimaan, eikä poika herää. Helpotus! Minun on pakko imuroida päivittäin, kun koirat tiputtavat nyt niin paljon karvaa :D

      Poista