perjantai 26. syyskuuta 2014

Neuvolakäynti rv 34+2

Pyörähdinpä tänään neuvolassa, viime käynnistä olikin kulunut kaksi viikkoa. Mitään sen ihmeempiä ei oikeastaan tällä käynnillä ollut, perus mittaukset ja sitten varattiin aika neuvolalääkärille. Neuvolalääkäri onkin tällä kertaa mies... En oikein tiedä, että haittaako se minua vaiko ei. Ehkä ei, työtänsä hän kuitenkin vain tekee. Kuitenkin itselle se nainen olisi lääkärinä tietenkin hieman enemmän mieluinen ollut, kun joutuu haarat levällään makoilemaan sitten... :D

Noh mutta sitten näihin neuvolakuulumisiin enemmän. Vointi on edelleen hyvä, väsymystä ollut nyt hieman enemmän etenkin iltaisin. Ruokahalu on aivan valtava ja sen takia painoakin tullut hieman turhan paljon parin viikon aikana. Neuvolatäti nätisti neuvoikin jättämään herkut pois, mutta helpommin sanottu kuin tehty :D Noh yritetään kumminkin!

Neuvolakorttiin kirjattua:

Päivämäärä: 26.09.2014
Raskausviikko: 32+2
Painonmuutos/viikko: +800 g
Turvotus: -
RR: 118/84
U-Prot: h+

Hemoglobiini: 122
Kohdunpohjan korkeus: 33
Tarjonta: rt
Sydämen syke: + (140-150 oli muistaakseni)
Liikkeet: ++


Sf-mitta menee jälleen yläkäyrillä, kuten melkein koko raskauden ajan. Lukuunottamatta sitä yhtä neuvolakäynti kertaa, kun mittaaja vaihtui. Neuvolatäti kirjoitti lähetteen ylimääräiseen ultraan painoarvioon, koska tuo mitta on miltei jatkuvasti niin yläkäyrillä. Eli pääsen näkemään pikkuisen vielä ultrassa, huippua! Ehkä samalla uskallan pyytää sukupuolen tarkistusta varovaisesti :D Toivottavasti mahassa ei sitten köllöttele mikään jättivauva :D Mutta eikai se välttämättä sitä meinaa, että jos sf-mitta on jatkuvasti käyrien yläpuolella, että mahassa on suurikokoinen vauva? Kai siihen voi muutkin asiat vaikuttaa.

Tämmöistä tällä kertaa! Tuosta ylimääräisestä ultrasta olen kyllä todella iloinen, vaikka mittauksiahan siellä lähinnä tehdään :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti