perjantai 12. syyskuuta 2014

Hankitut imetyspaidat

Koska raskautta ei ole enää paljonkaan jäljellä niin olen shoppaillut jo vaatekaappiin valmiiksi vaatteita helpottamaan imetystä. Kaikki paidat ovat hm:n mallistoa, osa hankittu käytettynä kirpparilta. Suurinosa kuitenkin tilattu ihan uutena netin kautta. Noita onkin tullut hankittua jo enemmän kun tarpeeksi. Onpahan sitten valinnanvaraa, ei tarvitse aina samassa paidassa olla :D Kaappiin olen hankkinut myös uusia mustia legginsejä, joita sitten varmasti paljon noiden imetyspaitojen kanssa tulen käyttämään.

Olen itse kokoa M/L, suurinosa vaatteista on kokoa L. Kivempi sitten vauvan kanssa kotoilla rennoissa kotivaatteissa :)






















































































Vielä olisi hankintalistalla muutamat imetysliivit. Haluaisin hankkia sellaisia kaarituettomia imetysliivejä. Itse en kovinkaan isorintainen ole, ne voisivat olla ihan hyvät minulle. Onko kellään kokemusta sellaisista? :)

6 kommenttia:

  1. Niihin imetysliiveihin kannattaa kuulemma ihan tosissaan satsata. Monet ovat saaneet huonoista liiveistä rintatulehduksia, kun painavat jostain kohdasta ja jne. Itse kävin Helsingin Kampissa, Bebes-nimisessä liikkeessä. Siellä oli aivan ihana asiantunteva myyjä, jonka avulla sovittelin erilaisia liivejä ja hän sitten kertoi sovituksen aikana faktatietoja ja neuvoi oikean koon löytämisessä. En olisi yksinäni kyllä tajunnut puoliakaan huomioida niistä tärkeistä vinkeistä mitä sain :) Yhdet olen vasta itse hankkinut, kuulemma kahdet tai kolmet täytyisi ainakin olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä varmaan itsekin ihan jonkun pätevän myyjän kanssa sitten liivejä sovittaa. Tosi hankala hankkia liivejä vielä tässä vaiheessa, tuntuu että kokoa mahdotonta arvioida. Toisaalta sitten eihän sitä sitten heti liivikauppaan synnytykseen jälkeen pääse mitenkään :D Itse kanssa ajattelin muutamat hyvät liivit varmasti riittävät :)

      Poista
    2. Sanokohan se myyjä, että nimenomaan vko 35 rinnat ovat siinä koossa, että imetysliivit voi jo hankkia! Ei kuulemma aiemmin kannata kun koko muuttuu niin radikaalisti :)

      Poista
    3. Aijjaa, no tuo olikin oikein hyödyllinen tieto! Eli vielä ei minun kannata liiviostoksille lähteä :D

      Poista
    4. Joo hienosti melkein unohdin vielä oleellisen asian kertoa :D raskaudenaikainen muisti on mitä on...köhköh. Ja sit niihin kuppeihin täyty vielä varata nyrkin kokonen tila! Nyt muistin ehkä kertoa kaiken tärkeän mitä se myyjä selitti, hih :)

      Poista
    5. siis nyrkin kokoinen tila niinkun tyhjää? voi että, en tule löytämään ikinä hyviä imetysliivejä ainakaan yksin : D no mutta kiitoksia noita vinkeistä, nyt oon vähän ees viisaampi :D

      Poista