sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Angelsounds kotidoppler

Kotidopplerin hankkimista oltiin jo jonkin aikaa mietitty. Sehän voi olla joko tosi hyvä tai tosi huono hankinta. Satuin bongaamaan käytettynä Angelsounds-kotidopplerin, joten päätin ostaa sen ja kokeilla onnistunko sikiön sykkeitä löytämään.

Patterit vaihdettiin doppleriin heti ensimmäisenä. Kunnon ultrageeliä tilasin netin kautta, mutta vielä ei ole paketti perille tullut. Ollaan käytetty ihan tavallista rasvaa geelin sijasta. Kuvittelin vauvan sydänäänien löytämisen paljon helpommaksi kuin se todellisuudessa minun kohdallani onkaan. Tasan kerran olen varmasti vauvan sykkeen kuullut. Helposti kuulee oman sykkeen ja molemmilta puolilta alavatsaa sellaista viuh viuh-ääntä. Hankalaa hommaa! En kuitenkaan mitenkään huolissani ole siitä, etten sykkeitä kunnolla löydä. Neuvolassa ne on kuitekin aina löytyneet, vika nyt siis käyttäjässä varmasti :D

En tiedä vaikuttaako se, ettei olla sitä kunnon ultrageeliä vielä käytetty. Voi myös varmasti sekin vaikuttaa, että minulla on hieman vatsaa omasta takaa ja istukka kuulemma sijaitsee edessä. Olen kokeillut makuillani, puoli istuvassa asennossa ja seisaaltaan. Olisikohan jollain fiksummalla jotain vinkkejä vielä?

Youtubesta löysin mielestäni tosi hyvän videon, missä lapsen sykkeitä verrataan omiin sykkeisiin. Oikein opettavainen ja hyvä pätkä minusta. Video löytyy täältä.

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti